RRETH KOMPANISE TONE

Materiale Hidraulike & Sisteme Ngrohje-Ftohje

Climatherm Shpk ofron Import - Export te Materialeve Hidraulike dhe Sisteme Ngrohje - Ftohje te markave me te njohura ne treg.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ HOWAT GLASS - 2
1
2
climatherm shpk - fier

Ofrojme shumellojshmeri produktesh hidraulike dhe sisteme ngrohje-ftohje te markave me te njohura dhe me cilesore ne treg. Operojme me kompani te cilat ofrojne produkte te certifikuar sipas standarteve europiane.


OFROJME CMIMET ME TE MIRA NE TREG!