ClimaTherm Shpk

 Import dhe Export te Materialeve Hidraulike dhe Sisteme Ngrohje - Ftohje te markave me te njohura ne treg.

ClimaTherm Shpk

Climatherm Shpk ofron Import - Export te Materialeve Hidraulike dhe Sisteme Ngrohje - Ftohje te markave me te njohura ne treg.

CLIMATHERM SHPK

Import & Export te Materialeve Hidraulike dhe Sisteme Ngrohje - Ftohje te markave me te njohura ne treg.

Cilesi

Ofrojme cilesi ne cdo produkt qe ne sherbejme per ju duke i shoqeruar me certifikate garancie.

Garanci

Ofrojme podukte te certifikuar sipas standarteve europiane

Dizajn

Produkte me dizajne te ndryshem te pershtatshem per cdo ambjent.