NA KONTAKTONI

Per tu informuar me shume rreth produkteve, sherbimeve dhe cmimeve qe ne ofrojme, ju ftojme te na vizitoni ne dyqaninin tone ose te na kontaktoni ne numrin ose emial-in tone. Jeni te Mirepritur!

Tel: +355 69 568 2157

Tel: +355 69 528 4685